Audabit

voor al uw software solutions

Over Audabit
Software is meer dan alleen code. De kerntaak is om mensen met de digitale wereld te verbinden.
Audabit is in 2018 opgericht met het idee dat software meer is dan alleen een tool. Software helpt bij het versnellen van processen, voert acties uit die onmogelijk zijn voor mensen en geeft toegang tot informatie over de hele wereld.

In al deze gevallen is het doel om mensen te ondersteunen in zakelijke en privé omgevingen. Daarom analyseren Audabit experts uitdagingen vanuit gebruikers oogpunt in plaats van een technologie oogpunt.

Audabit is een contractor bedrijf en is up-to-date met de nieuwste Microsoft technologieën. Al onze software experts hebben als doel om hoog kwaliteit software af te leveren voor uw bedrijf. We zijn gewend om in SCRUM/agile teams te werken en hebben ervaring met full-stack software ontwikkeling, architectuur, testing en team management rollen.
Card-1

Cloud Solutions

We geloven in software als een service. Wanneer mogelijk, software zou moeten draaien in de cloud. Dit betekent dat elke apparaat (mobiel en desktop) via een web browser de software kan gebruiken zonder enige benodigde installatie.

Audabit is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de cloud. We hebben ervaring met Microsofts Azure en andere, lichtere, hosting services.

Card-2

Full-Stack Kennis

Software solutions bestaan vaak niet uit maar één programma dat maar op één systeem draait. Vaak bestaan solutions uit meerdere componenten die vaak gedistribueerd zijn over een aantal systemen. De gebruikers zijn ook een belangrijke factor in de solution.

Onze solution architecten zijn bekend met de full-stack. Van requirement analyses tot user experience, van data models tot business logic.

Card-3

Agile Teams

Requirements voor solutions staan niet vast. Gedurende de ontwikkeling komen onze klanten tot nieuwe inzichten en met andere wensen. Dit betekent dat requirements veranderen naar verloop van tijd. Agile ontwikkeling helpt bij deze veranderingen.

Audabit experts werken volgens de SCRUM methode en gebruiken geavanceerde tools (VSTS/TFS) voor backlogs en automated builds.

Card-4

R&D Projecten

De maatschappij verandert constant en er ontstaan dagelijks nieuwe uitdagingen. Deze uitdagingen vragen om nieuwe inzichten en (software) oplossingen. Om met research and development nieuwe oplossingen te ontwikkelen is vooral innovatie essentieel.

Onze experts hebben een wetenschappelijk achtergrond en zijn bekwaam in het ontwikkelen van software met wetenschappelijk doel.

Werkwijze
Onze manier van interactie met onze klanten is niet alleen plezierig maar ook uniek.
We geloven dat het hoofddoel van software is om onze klanten te ondersteunen. Onze experts onderzoeken eerst de huidige werkprocessen en obstakels van onze klant voordat ze ingehuurd worden. We analyseren de situatie en, indien gewenst, komen met een voorstel voor een oplossing. Gebaseerd op onze analyses sturen we de expert die het best gekwalificeerd is.

Audabit is een innovatief bedrijf. We blijven onszelf ontwikkelen door te doen waar we van houden, namelijk het uitoefenen van ons werk en het leren van nieuwe technologieën.

Net als met onze klanten is er binnen Audabit een sterke band tussen alle collega's. Dit, samen met uitdagende projecten en ons netwerk van klanten, maakt Audabit een perfect bedrijf om bij te werken.
Contact

Zou u graag één van onze experts in willen huren of bent u geïnteresseerd om voor Audabit te werken? Stuur ons dan een mail.

E-mail succesvol verstuurt. We nemen binnenkort contact met u op.

Home Over Ons Expertise Werkwijze Contact Hamburger
Hamburger
loading E-mail aan het verzenden... loading E-mail succesvol verstuurt. We nemen binnenkort contact met u op. loading E-mail niet verstuurd. Probeer het alstublieft opnieuw of stuur een e-mail naar info@audabit.nl.
EN